Наші Цінності: Підтримка Українських Брендів

Ще задовго до війни ми обожнювали безліч українських брендів і пишалися, яким якісним, стильним, інноваційним може бути made in Ukraine і з величезним задоволенням у 2021 році обрали декілька найкращих, на наш погляд, молодих та невеличких брендів на ринку сна, щоб разом дарувати українстке світові і виходити на міжнародну арену.

 

 

Так, сьогодні ми пишаємось співробітництвом і дружбою із SoGoodLinen, Moon Rune, IVLI Home, Tiger's Night та Shovkovo. На чолі цих вітчизняних брендів - талановиті українські дівчата, які разом зі своїми командами створюють льняний одяг для сну і дозвілля, мінімалістичну постіль для дорослих та з авторськими іллюстраціями для дітей, шовкові аксесуари для сну та навіть косметику власного виробництва. Дівчата мають локальне виробництво, використовують місцеву сировину, створють нові робочі місця з чудовими умовами праці, підтримають економіку країни і покращують імідж Україні в світі.

 

 

How cool is that?

 

 

А з початку жахливої війни підтримка українських брендів стала надважливою і набула нового значення, як в Україні, так і по всьому світу. Тож бережіть себе, купуйте українське, привертайте увагу до жахливих подій вдома, щоб якомога скоріше їх зупинити, допомагайте, чим і як можете і вірте в ЗСУ, - ми обов'язково переможемо.