Наші Цінності: Повільне Життя

Ми завжди кудись поспішаємо, маємо безліч справ, дедлайнів, планів, нічого не встигаємо, а якщо встигаємо, то незадоволені тим, що не встигли. Ковід змістив фокус і ми нарешті почали замислюватися, що життя воно трапляється саме тут і саме зараз, і навчитися трошки збавляти темпи є вкрай необхідним. Просто приділити трошки більше хвилин турботі про себе зранку, просто з'їсти сніданок смакуючи кожен шматочок, просто почитати перед сном нову книжку замість новин. Так просто, і так не просто водночас.

 

Тренд на "Повільне життя", на щастя, набирає обертів і популярності.  Але його основний меседж полягає в тому, щоб споживати менше і повільніше підходити до повсякденного життя. А повільне життя може включати все, що завгодно: від розумного харчування до планування відпустки.

Це певне ставлення до життя, згідно з якого, швидше не завжди краще. Повільне життя не є привілеєм для людей, які не мають роботи, сім’ї чи обов’язків і може дозволити собі нічого не робити, ні. Це мислення, за допомогою якого ви керуєте більш значущим і усвідомленим способом життя, який відповідає тому, що ви найбільше цінуєте в житті. Це означає робити все з комфортною для вас швидкістю. Замість того, щоб намагатися робити речі швидше, повільний рух зосереджується на тому, щоб робити речі краще. Часто це про невеличке уповільнення  і здатність краще розтавляти пріоритети, турбуючись про себе і близьких із задоволенням.
 
І це саме ті звички і ставлення, що суттєво впливають на ваш сон і самопочуття, тому ми так цінуємо тренд на повільне життя у Factory of Sleep.